Gezamenlijke handenspreekuren

Samen met de handchirurgen (plastisch chirurg Max Overgoor en Marieke van Wijk) vormen wij een handenteam. Dat houdt in dat er een nauwe onderlinge samenwerking is en dat we wekelijks twee  gezamenlijke handenspreekuren houden. Tijdens dit spreekuur wordt uw klacht onderzocht en stellen wij een behandelplan op. Eventueel kan er aanvullend onderzoek in gang gezet worden zoals röntgen foto’s, MRI scan, echo om tot een goede diagnose te komen.

Medisch specialisten Isala

Binnen het Isala Diaconessenhuis werken wij nauw samen met verschillende medisch specialisten van Isala, waaronder de plastisch chirurgen. Maar ook met orthopedische chirurgen, revalidatieartsen, reumatologen en neurologen hebben wij korte lijntjes. Dat houdt in dat wij indien nodig overleg hebben, een gezamenlijk plan maken en u eventueel begeleiden bij uw bezoeken.

Logo van Isala

TopZorg Meppel

Buiten het ziekenhuis zijn wij onderdeel van Topzorg Meppel. Dit is een eerstelijns netwerk van verschillende praktijken.

Bij TopZorgMeppel hebben wij als doel om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Dit doen we door onze kennis met elkaar te delen en daar waar het kan en nodig is samen cliënten te behandelen.

Dit zorgt ervoor dat wanneer iemand zich aanmeldt bij een van de deelnemers van TopZorgMeppel deze altijd op het goede adres is. We weten van elkaar waar we goed in zijn en stemmen onze behandelingen op elkaar af.

TopZorgMeppel is een netwerk van ondernemers in de zorg. Wij komen maandelijks bij elkaar om vakinhoudelijke kennis met elkaar te delen.

Logo van TopZorg Meppel

TopZorgMeppel heeft de volgende missie, visie en doelstellingen:

Missie

Wij willen mensen multidisciplinaire paramedische professionele en klantgerichte zorg bieden.

Visie

Gerichtere en dus efficiëntere paramedische behandeling voor de cliënt door samenwerking

Doelstelling

  1. Vergroten van onze vakkennis door het met elkaar delen van informatie;
  2. Het bieden van multidisciplinaire zorg daar waar het kan en nodig is;
  3. Het ontwikkelen van zorgproducten.
www.topzorgmeppel.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op